fbpx
KFC отново на Summer Fashion Weekend

KFC отново на Summer Fashion Weekend

Нашата тайна рецепта

Пилето в KFC се готви по уникална рецепта, създадена от полковник Харланд Сандърс преди повече от 70 години. Тайната на нашата оригинална рецепта е в 11-те билки и подправки. Оригиналната рецепта се съхранява в сейф в централата на KFC в Луисвил. Много хора са се опитвали да пресъздадат нашата рецепта, но има само едно място, където може да се насладите на прясно пилешко, приготвено в съответствие с традиционната ни рецепта – в ресторантите на KFC. Със сигурност ще помните този вкус дълго време.

Прясно приготвено пиле на ръка

Нашето пиле по оригинална рецепта е винаги прясно приготвено и панирано на ръка парче по парче от нашите специално обучени готвачи. Вече дълги години тези стъпки се изпълняват всеки ден, във всеки ресторант, затова пилето в KFC е толкова вкусно – finger lickin’ good!

Охладено пиле от местни доставчици

Ние знаем, че тайната рецепта на Полковника не би била толкова вкусна без най-качественото пиле. Затова в KFC работим само с прясно пилешко месо. Пилето в KFC се доставя охладено няколко пъти седмично в ресторантите от одобрен български доставчик. Пилето се произвежда и отглежда по специалните изисквания на KFC, защото ние имаме високи стандарти и искаме да предоставяме продукти с най-добро качество на нашите клиенти.

В менюто на KFC може да намерите разнообразни продукти за всеки вкус.

Ние работим със страст, за да предоставим на нашите клиентите вълнуващо и finger lickin’ good преживяване! Очакваме ви да хапнем заедно!