fbpx
INSIDE US за втора година на сцената на  Summer Fashion Weekend

INSIDE US за втора година на сцената на Summer Fashion Weekend

Авангард! LA HAINE INSIDE US мода без правила и граници, подчинена на творческия талант на хора с въображение.
В сърцето на Болоня през 2017 година, дизайнерският екип на марката, създава бранд, подчинен на смесица от различни стилове, вдъхновени от страстта по модата, от собствените си и идеи и от натрупания опит. На финала се получава оригинален синтез от улична мода и авангард.

LA HAINE INSIDE US е експеримент, който създава уникално ДНК, в което хората, намират себе си.
Колекциите на марката се представят на седмиците на модата в Париж в шоурума CUBE и в Дюселдорф в галерията CPM TRADE SHOW.

Колекциите на марката също така се представят и в Гърция (Атина), в Германия (Карлсруе) и Хонг Конг от наши дистрибутори, които разполагат с проби постоянно, позволявайки на клиентите да презареждат стока по време на текущия сезон, както от дистрибуторите, така и от нашия шоурум в Болоня.

Предимствата, с които нашите клиенти разполагат е възможността да презареждат стока благодарение на винаги налични продукти, ежемесечните допълнения на нови артикули по време на сезона и наличието на B2B (бизнес зона за магазини с потребителско име и парола), през които нашите клиенти могат да правят поръчки, които ще бъдат изпратени веднага след като е постигнато съгласие между клиентите и компанията.

Марката се продава в 260 магазина в Европа, Северна Америка и Азия.
А в България можете да я намерите единствено и само в МОЛ ПАРАДАЙС – ПАРТЕР