fbpx
Съвършен дизайн и изключително качество на Summer Fashion Weekend

Съвършен дизайн и изключително качество на Summer Fashion Weekend

Компанията Ariete е създадена през 1964 г. в сърцето на Тоскана, Италия – земя, прочута с гениалните творци, традиционната италианска кухня и неземно красивата природа.

От динамичната жизненост и гения на този регион, Ariete е взела своя предприемчив дух на бързоразвиваща се компания, винаги търсеща нови идеи. Фокусът на компанията е в малките електроуреди, като ежедневно се откриват нови достъпни решения за всяко домакинство.

През 1995 г. Ariete става част от международната група Kenwood Appliances UK, а през 2001 г. Ariete се присъединява към DeLonghi Group.
Успехът на компанията се дължи на иновативните продукти, безкомпромисното качество и завладяващия дизайн! Ariete не спира да намира иновативни решения за домакинствата по света, като на първо място поставя нуждите на клиентите.

Една от най-емблематичните линии на Ariete е Vintage серията.
Планетарен миксер, кана за капучино, кафемашина, тостери и много други: линията Vintage от Ariete обединява много продукти с ретро дизайн и наситени пастелни цветове, предназначени да придадат на вашата кухня изпипан класически стил, който няма да остане незабелязан. Уникалният ретро дизайн на Vintage серията дава един различен поглед върху детайлите в кухнята!

Серията Party Time от Ariete е създадена за вкусно забавление у дома, споделено със семейство и приятели! Гофретник, машини за палачинки, пуканки, хамбургери, пица и какво ли още не! Всички уреди от серията Party Time са със завладяващ ретро дизайн, който ще ви пренесе в типичната за 50-те години американска атмосфера!

 

Безкомпромисното качество и съвършеният италиански дизайн са ключови фактори за бранда, завладяващ сърцата на домакинствата по целия свят повече от 57 години.