fbpx
Марина Диневи – подиум за българска и световна мода за трета година

Марина Диневи – подиум за българска и световна мода за трета година

Българската модна телевизия Code Fashion TV и Dinevi Group организират за трета поредна година Summer Fashion Weekend

На 13 и 14 август българският моден елит, редица чуждестранни и родни дизайнери, топ инфлуенсъри, звезди и ВИП личности се събират на Марина Диневи за модния уикенд, който всички очакваме с нетърпение.

Под лятното небе, на метри от морския бряг, на топ локацията на българското Черноморие, ще можем да се насладим на две поредни вечери, изпълнени с мода, блясък, страхотна музика и шоу.

Класни напитки, парти настроение, красиви и модерни гости, червен килим и ексклузивни подаръци – уикендът през август ще бъде незабравим и една чудесна възможност да напълните инстаграма си с бляскави снимки от събитието.

Тази година Mercedes Silver Star са официален партньор на събитието. Те ще погрижат да се насладите на луксозните автомобили на световния бранд, които са съвършеното допълнение към бляскавите визии от кетуолка.

Световната пандемия от коронавирус засегна значително модната индустрия в България и по света. Summer Fashion Weekend е възможност да подкрепите родните дизайнери и да се насладите на ексклузивно бляскаво събитие на морския бряг в Свети Влас.

Summer Fashion Weekend ще се проведе според изискванията на здравните власти и ще се погрижи за безопасността на своите гости.

Следете повече в социалните ни мрежи и на сайта ни.