fbpx
Деа Травъл  специализираните консултанти за бизнес пътувания, партньор на Summer Fashion Weekend

Деа Травъл специализираните консултанти за бизнес пътувания, партньор на Summer Fashion Weekend

Основната ни цел е да бъдем дългосрочен партньор и консултант на клиентите ни в управлението и ползването им на туристическите услуги и начинът, по който работим, е подчинен изцяло на постигането на тази цел.

Подхождаме индивидуално към всеки наш клиент и винаги се  запознаваме подробно с неговите навици, предпочитания и изисквания към нас, които в последствие влагаме като основни елементи в съвместната работа. Събраната информация залагаме в основата на предложението ни за обслужване, като добавяме нашето експертно мнение относно подобряването на всички аспекти в работата по предоставянето на услугите.

Иновативността и възприемането на нови методи в работата е водеща за нашия специализиран отдел за бизнес клиенти. По този начин успяваме да изградим най-точните услуги в резултат на запитванията на нашите клиенти, независимо дали те са свързани с обикновено служебно пътуване или цялостна туристическа програма за индивидуални пътуващи или групи.

Договаряме специални условия.

Нашият опит и професионализъм през годините на българския и международен пазар ни е помогнал да изградим отлични партньорства с водещите доставчици на туристически услуги в световен и национален мащаб, сред които са авиокомпании, глобални туроператори, международни системи за резервации, застрахователи, хотелски вериги, хотели в България и други. Тези взаимоотношения са от пряка полза за клиентите ни, тъй като благодарение на тях и на големите сборни обеми, които реализираме към партньорите си, успяваме да договорим преференциални условия ексклузивно за наши клиенти.

Стремим се към реализирането на големи обеми от дългосрочната работа с клиентите, а не еднократни продажби на услуги. Това влияе съществено на условията, които предлагаме за обслужването на нашите клиенти и води до значително намаляване на прилаганите такси, което е едно от водещите предимства в работата с нас.

Отделът ни се стреми всеки от клиентите си да получава адекватно обслужване, в съответствие с неговите специфични нужди, правила и навици. Специализираните консултанти(travel representatives) отговарят за целия процес по предоставяне на услуги за клиента от заявката, през обработката, до отчитането, анализа и обратната връзка. Когато е необходимо предоставяне на по-комплексна или тясно специализирана услуга, специалистът въвлича в осъществяването и съответните специалисти в компанията, но остава основен контакт за клиента.

Деа Травъл е на разположение на клиента във всеки работен ден. В ситуации извън работните часове, клиентите се подпомагат от дежурен консултант от екипа на Деа Травъл който е наличен по всяко време.

Предоставяме сигурност на нашите клиенти. Деа Травъл изключително много държи на коректните и етични бизнес отношения както със своите клиенти, така и със своите доставчици. Доверявайки се на нас, клиентите ни могат да бъдат сигурни, че ще е извършено коректно разплащане към контрагентите ни, съгласно договорените условия и няма опасност да им бъде отказано ползването на услуга в страната или чужбина. Работа в пълно съответствие с българското законодателство. Спазваме изцяло разпоредбите на българското законодателство относно документирането, отчитането и данъчното третирането на услугите в туризма и по този начин осигуряваме защита на нашите клиенти от некоректни практики.